woensdag 25 februari 2009

Geen tijd voor 23 dingen, wel tijd gehad voor: 3 herinschrijvers, 1 duplicaat, 2 nieuwe leden, 4 internetters en 1 printer, klacht over psII, 3 leners zonder pas, reserveringen voor Ouders van Volendam, Baas in eigen bos. Voor klanten gezocht naar info over: Zweden, spreekbeurten, schaken, Caja Cazemier, groente- en fruitveiling, trouwen, gezocht naar Junkies, Pizzamaffia, Overdosis, Glitterclub, Fantasia II, Sjakie en de chocoladefabriek, Billenbijters, Harry Potter en de steen der wijzen, gezocht naar delen van Cherub en Gildetrilogie en een prentenboek voor een kind met onverklaarbare angsten. Collectie gemaakt voor De Voorhof en minsten 10 gereserveerde boeken meegegeven, 4 Italiaanse titels en 4 cd R'dam. Nu zet ik alle apparatuur uit en maak een Z-uitdraai.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is een drukke middag geweest Elly! Ik ben wel nieuwsgierig welk prentenboek je gevonden hebt voor dat angstige kind?

Unknown zei

Dat is met recht een bewogen middag!

Irena zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Irena zei

Take2 :))
Ajajaj, lieve collega!Kijk, hier heb ik een leuk nummer:
Mountain Meditations

jose zei

Ai ai ai Elly, Dan heb je echt geen tijd gehad voor die 23 dingen, je had er zelf al 100.

De laatste jager / Davide Morosinotto

  Morosinotto heeft veel research gedaan voor het schrijven van De laatste jager. Hij heeft zelfs een paar nachten in zijn uppie in de wild...