woensdag 18 februari 2009

los zand

Anderhalve week niet naar mijn blog omgekeken. Zie nu dat ik ineens 4 volgers heb. Het is wederom woensdagmiddag en onwijs rustig.
Vanmorgen gesprek met onze directeur die mij (en volgens mij alle andere medewerkers ook, op het hart drukte om onze ideeen toch vooral te spuien, somewhere). Misschien kun je ook volger worden van onze blogs, directeur, en kunnen we op deze manier ideeen uitwisselen.

Idee 1 voor de inrichting van de hoek voor eerste lezertjes: een letterwinkel.

In verband met Vrouwendag hebben we overal op de jeugdafdeling stoere tantes uitgestald, behalve in de peuter-/kleuterhoek, daar is het carnaval. De Voortouw Boekenbroek hangt aan een knaapje, omringd door boeken over broeken, truien, hoeden en brillen.

Ik ga me straks op de RSS storten.
Heb dat ooit eerder geleerd, maar er nooit meer iets mee gedaan.

Doordat zo'n beetje alle campinggidsen bijlages hebben, liggen die nu allemaal op een speciale moeilijke-gevallen-tag-kar. Niet handig, want Vianen boekt nu vakanties. Moet even haast mee worden gemaakt.

Wordt het om 16.45 uur toch nog even druk.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Goed idee, om de directie de blogs te laten volgen. Niets mooier dan interactie en uitwisseling van ideeën toch?

Succes met het vervolg!

23 Dingen zei

Heeft je groep al een RSS button? Als je die nu aan de directeur doorgeeft (leg gelijk uit wat het is ;-) dan kan hij/zij meteen meelezen...

Mijn jaar in een tent / Tiny Fisscher

Ze schijnen te bestaan: bijna pubers die uit solidariteit met vluchtelingen-kinderen een jaar lang in een tent in de tuin gaan bivakkeren. I...