woensdag 18 maart 2009

flickr te leuk
Terwijl ik op Flickr.com zwierf moest ik eigenlijk de heg knippen, rekeningen betalen, rekeningen maken, mails naar school versturen, aan 23 dingen werken, aan lichaamsbeweging doen, stofzuigen in het kantoor en nog zo wat zaken.


In ons plaatselijke sufferdje stond te lezen dat een jongetje dat hier vroeger uren met een hengel en een visnetje in de weer was en later bij mijn dochter in de klas zat, een prijs had gewonnen. Op Flickr.com is te zien waar al dat gestruin in de buurt toe geleid heeft.
Fotografie is een kunst die ik niet beheers, maar hij wel. De foto's die ik probeer weer te geven, zijn allemaal op nog geen kilometer afstand van onze woning genomen. Hij en ik wonen in de op één na lelijkste stad van Nederland.

3 opmerkingen:

Adriana zei

Heerlijk, die blogs! Ik heb HEEL erg gelachen toen ik dit berciht van jou las, Elly. Ik zit ook al uren terwijl ander werk wacht.. Moet zeggen dat ik RSS toch mooier vind dan ik dacht, het geeft toch echt veel mogelijkhede. Nu moet ik nog gaan Flickeren maar eerst: andere zaken!! Groet aan de op een-na-lelijkste-stad vanuit het Viaanse!

Els zei

Wat een prachtige foto's; ik zag ze voordat ik je bericht las en ik dacht dat ze ergens in het buitenland gemaakt waren, vooral die van die intrigerende brug met sneeuw.
Ja, flickr is erg afleidend en tijdrovend en leuk.

23 Dingen zei

Haha, de op-een-na lelijkste stad... ik dacht dat ik daar woonde!
Als die foto's allemaal op de Flickr site van die persoon staan, kun je er beter een slideshow van in dit blogbericht van maken.
Ziet er goed uit.

Mijn jaar in een tent / Tiny Fisscher

Ze schijnen te bestaan: bijna pubers die uit solidariteit met vluchtelingen-kinderen een jaar lang in een tent in de tuin gaan bivakkeren. I...