dinsdag 28 april 2009

Wiki's Zijderveld op de kaart gezet.


In de atlas van Wikikids staan de meest onmogelijke gehuchten en gaten genoemd, maar Zijderveld ontbrak nog aan dat lijstje. Nu dus niet meer, want deze nitwit heeft Zijderveld er op geprutst. Een beetje scheef, dat wel.
Ook heb ik al wiki'end een lijst gevonden van public libraries in de VS die games voor Wii, Nintendo DS, PS III en nog zo wat uitlenen. Waarom mag dat daar wel? Wie heeft het in Nederland goedgevonden dat de uitgevers van consolespellen bepalen wat bibliotheken beschikbaar stellen? Heb deze vraag ook gesteld op de Ugame Ulearn weblog. Ben zeer benieuwd naar het antwoord.

1 opmerking:

Unknown zei

Hoi Elly,

Ik heb hier lang geleden ook over geblogd, op http://www.zbdigitaal.nl/2006/06/mag-de-bibliotheek-straks-geen-games.html en http://www.zbdigitaal.nl/2006/10/bibliotheken-en-games-hoe-verder.htmlDe NVPI, die het afdwong bij de bibliotheekbranche reageerde toen ook nog. Inmiddels lijkt het erop dat er toch nog een doorbraak geforceerd kan worden. Dat hoop ik dan maar, want ik had de moed eerlijk gezegd al een beetje opgegeven.

http://www.zbdigitaal.nl/2009/04/mogen-bibliotheken-toch-weer-games.html

De gebroeders Maxilari / David Pefko

  De gebroeders Maxilari zouden in 2024 39 en 40 jaar oud zijn/worden. Het zou me verbazen als hun moeder nog zou leven, maar het is theoret...